Managed hosting door True

Activision, Apple en Sony winnen Gouden Steeksleutel

 

Activision, Apple en Sony zijn als winnaars uit de bus gekomen bij de Tweakers.net Gouden Steeksleutel-verkiezing. De drie fabrikanten wisten in meerdere categorieën hun nominatie te verzilveren. In totaal zijn er ruim 200.000 stemmen uitgebracht.

Tweakers.net, een zustersite van channelweb.nl, organiseerde dit jaar voor het vierde jaar op rij de Gouden Steeksleutel-verkiezing. Deze publieksprijs wordt toegekend aan fabrikanten of technologie- en elektronica-producten die door bezoekers van Tweakers.net zijn verkozen.

Bezoekers van Tweakers.net konden tussen 6 en 26 december in diverse categorieën hun stem uitbrengen op het in hun ogen beste product in 23 categorieën, variërend van laptops, grafische kaarten en processors tot televisies, digitale compactcamera's en mobieltjes.

"Uniek aan deze verkiezing is dat bezoekers van Tweakers.net niet alleen hun stem hebben uitgebracht, maar ook verantwoordelijk zijn geweest bij het tot stand komen van het lijstje genomineerde producten", aldus Wilbert de Vries, hoofdredacteur van Tweakers.net. "Bezoekers van Tweakers.net zijn bovengemiddeld geïnteresseerd in elektronica en technologie. Zij volgen technologische ontwikkelingen op de voet en weten als geen ander welke producten een prijs verdienen. Het winnen van een Gouden Steeksleutel met de Tweakers.net-community als ‘vakjury' maakt een uitverkiezing tot een belangrijke onderscheiding binnen de branche."

Via goudensteeksleutel.nl konden geregistreerde bezoekers van Tweakers.net hun stem uitbrengen. In totaal zijn er maar liefst 201.809 stemmen uitgebracht, een kwart meer dan vorig jaar. Net als vorig jaar heeft Apple in de meeste categorieën gewonnen. Deze fabrikant gaat aan de haal met een Gouden Steeksleutel in de categorieën laptop, smartphone en tablet met respectievelijk zijn MacBook Pro 15", iPhone 4 en iPad. Sony wint in de categorieën compactcamera en e-reader met respectievelijk zijn Cybershot DSC-HX5V en PRS650.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3734387). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.