Managed hosting door True

Corporatie Domein verbouwt met Itris

 

Itris gaat het informatiesysteem Viewpoint implementeren bij woningcorporatie Domein in Eindhoven. Het contract heeft een looptijd van zeven jaar. Domein wil in november 2011 aan de slag met het nieuwe pakket dat de bedrijfsoplossing BIS van NCCW en aantal losse applicaties zal vervangen. Itris Viewpoint wordt in een asp-concept aan de eindgebruikers aangeboden.

Domein is een woningcorporatie met zo'n zevenduizend verhuureenheden in Eindhoven, Best en Son en Breugel. In samenwerking met adviseur DeltaConsulting startte de corporatie een selectietraject voor een nieuw primair informatiesysteem. Uiteindelijk viel de keuze op Itris. De automatiseerder uit Capelle aan den IJssel bedient inmiddels met tachtig medewerkers zo'n vijftig woningcorporaties.

Op maat
Volgens de automatiseerder scoorde het pakket Viewpoint in dit selectietraject goed op de punten flexibiliteit, de ondersteuning van bedrijfsprocessen, gebruiksvriendelijkheid en integratie. De applicatie beschikt bijvoorbeeld over een geïntegreerd documentmanagementsysteem en financiële functionaliteit die gebruikmaken van dezelfde database. Ook kan Domein met de ingebouwde 'workflowbuilder' werkprocessen op maat inrichten. De corporatie wil met de inzet van ViewPoint meer informatie digitaal en centraal bewaren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3733470). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.