Managed hosting door True

PeopleSoft en Business Objects nader tot elkaar

 

Tijdens de Connect 2004 user conference heeft PeopleSoft aangekondigd dat het de wereldwijde OEM- en reseller-overeenkomst met Business Objects heeft uitgebreid.

Onder de nieuwe overeenkomst gaat PeopleSoft de Crystal Reports en Crystal Enterprise-applicaties integreren in het PeopleSoft Tools platform voor toekomstige versies van PeopleSoft Enterprise en PeopleSoft EnterpriseOne. De overeenkomst betekent dat Business Objects voor PeopleSoft ’preferred’ Business Intelligence partner wordt.

In toekomstige versies zullen de klanten van PeopleSoft toegang hebben tot Crystal Reports en Crystal Enterprise, met alle bijbehorende rapportagemogelijkheden, ‘drill-down’ functionaliteit, alerts, grafische weergave en het webgebaseerd creëren van rapportages. PeopleSoft’s beveiligingsfunctionaliteit zal worden geïntegreerd met Crystal Enterprise, zodat de toegang tot gevoelige zakelijke gegevens centraal beheerd kan worden. Daarnaast kunnen PeopleSoft-gebruikers met Crystal Enterprise Live Office eenvoudig data verwerken in Microsoft Office Excel, PowerPoint en Word, hetgeen de productiviteit verhoogt en het onderhoud en beheer van applicaties vereenvoudigt.

‘Crystal Reports heeft in de afgelopen tien jaar bewezen dat het een solide rapportage-tool is voor PeopleSoft applicaties,’ zegt Jesper Anderson, group vice president and general manager, PeopleSoft Tools & Technology. ‘Het toevoegen van Crystal Enterprise aan ons tools platform geeft onze klanten een nog krachtiger en schaalbare oplossing voor het aanmaken en verspreiden van rapportages.’

‘De uitbreiding van onze OEM-overeenkomst met PeopleSoft versterkt onze positie als wereldwijd marktleider op het gebied van enterprise reporting, nu duizenden PeopleSoft-klanten rechtstreeks toegang hebben tot onze Crystal-producten,’ zegt Bernard Liautaud, CEO van Business Objects. ‘Zodra de nieuwe releases beschikbaar zijn, kunnen PeopleSoft-klanten eenvoudiger gebruikmaken van onze rapportage-tool om hun bedrijfskritische informatie beter te kunnen volgen, begrijpen en beheren.’

Business Objects is ook een van de strategische reporting en business intelligence partners voor de PeopleSoft Enterprise Performance Management (EPM) suite. PeopleSoft EPM voorziet in een open raamwerk en verregaande integratie met de belangrijkste leveranciers van reporting en business intelligence. De nieuwe versies met de eerste resultaten van het geïntensiveerde partnership zullen in het laatste kwartaal van dit jaar beschikbaar komen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/373327). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.