Managed hosting door True

Apple plant drie versies van de iPad 2

 

De productie van de iPad 2 start in de tweede helft van januari. Dat schrijft de Aziatische nieuwssite DigiTimes op gezag van bronnen binnen Foxconn. In diezelfde maand zouden er al een half miljoen exemplaren van het hebbeding verscheept worden naar de distributiekanalen, meldthet Belgische Data News.

Apple plant drie versies van de iPad 2. Eéntje met WiFi, een exemplaar met umts, en een uitvoering die werkt volgens de cdma-standaard. Momenteel heeft zo'n 60 tot 65 procent van de verkochte iPad's 3G, schrijft DigiTimes. Dat is ook de reden waarom Apple nauwer wil samenwerken met de telco's, om beter aan de marktvraag te kunnen voldoen.

Jobs en co. zouden in de iPad 2 een technologie verwerkt hebben die het probleem van de vingervegen op het scherm vermindert. Daarnaast zou het scherm minder reflecteren, waardoor de leesbaarheid verbetert.

DigiTimes baseert zich op bronnen vanuit Foxconn, de exclusieve producent van de iPad 2. De productie van de eerste iPad stopt overigens eind januari. De introductie van het nieuwe toestel volgt aan het einde van het eerste kwartaal, of aan het begin van het tweede kwartaal.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3733122). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.