Managed hosting door True

Micromuse en InfoVista gaan intensiever samenwerken

 

Micromuse, leverancier van business en service assurance software, en InfoVista, leverancier van business technology intelligence software, zijn strategische partners geworden.

Klanten van Micromuse en InfoVista over de hele wereld hebben nu het voordeel van een vooraf geïntegreerde oplossing met onder andere real time monitoring van foutmeldingen en performance analyse, trendanalyse, business impact analyse en dashboards ten behoeve van management rapportages.

‘Als één van de grootste leveranciers van telecommunicatie en IT-diensten ter wereld zijn wij erg blij met de synergie van de oplossingen van Micromuse en InfoVista,’ zegt Hardy Rehmann, managing director van Deutsche Telekom Network Projects and Services. ‘Deze relatie completeert het OSS-platform (Operational Support System) met de wederzijdse integratie van elkaars oplossingen: een combinatie van het beste uit twee werelden op het gebied van het beheer van foutmeldingen en performance. We zien deze relatie dan ook als een versterking van zowel Micromuse als InfoVista waardoor wij onze efficiency en effectiviteit kunnen verhogen door het stroomlijnen van de activering van diensten en het vrijwel zonder risico kunnen aanbieden van een volgende generatie dienstverlening.’

Per direct biedt Micromuse de totale oplossingslijn van InfoVista voor servicebewust performance management aan onder de naam Netcool/Vista. Onderdeel hiervan is de Netcool/VistaInsight oplossing waarmee de mogelijkheden van Netcool worden uitgebreid met performance management en rapportagemogelijkheden voor systeem- en applicatiebeheer, IP-telefonie, IP VPN en het basisnetwerk. De Netcool/Vista-oplossingen leveren de mogelijkheid tot real time en historische analyse van KPI’s (Key Performance Indicators) voor de totale technologische infrastructuur er ondersteuning van een klantgericht service level management.

Ook per direct levert InfoVista nu alle Micromuse agent-software voor het systeem- en applicatiebeheer. Netcool/System Service Monitors en Netcool/Application Service Monitors van Micromuse versterken het huidige productaanbod van InfoVista. Het genereert real time informatie over de kritieke business applicaties en levert uitgebreide gegevens over de performance van het systeem en de applicaties. De agents monitoren pro-actief kritieke drempelwaardes waardoor op problemen kan worden geanticipeerd en de IT afdeling gewaarschuwd wordt voordat een uitval van het systeem mogelijk ten koste gaat van gebruikers, klanten en omzet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/373307). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.