Managed hosting door True

Astrea Groep verlengt beheercontract Valid

 

Deal

Wervingsbureau Astrea Groep verlengt het beheercontract met automatiseerder Valid uit Eindhoven. De looptijd van het nieuwe contract is drie jaar. Beide partijen werken al lange tijd samen. In het verlengde contract is nu ook het beheer opgenomen van een nieuwe crm-applicatie CATSone.

De reikwijdte van het contract is het beheer en en de ondersteuing van de server-, opslag- en netwerkinfrastructuur. Op dit moment laat Astrea de infrastructuur verbeteren in het kader van de implementatie van de nieuwe CRM-applicatie CATS (Candidate Applicant Tracking System) van Robuust Groep. De nieuwe infrastructuur moet de ontsluiting van deze speciaal voor de personeelsweringsbranche ontwikkelde relatiebeheerapplicatie vanuit de kantoren van Astrea verbeteren.

De Astrea Groep bestaat uit vier werkmaatschappijen voor werving, selectie en detachering binnen de ict-sector, het bank- en verzekeringswezen, personeelszaken en technische dienstverlening. Het wervingsbureau heeft vestigingen in Capelle aaan den IJssel, Eindhoven en Amersfoort, met zo'n vijfentwintig eigen medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3732798). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.