Managed hosting door True

Erasmus Universiteit gunt UPC en Getronics

 

De Erasmus Universiteit Rotterdam gunt telecomaanbieder UPC de dienstverlening op de vaste telefonie. KPN-onderdeel Getronics mag de komende twee jaar de mobiele telefoondiensten voor de universiteit gaan uitvoeren. Beide contracten kunnen twee keer met één jaar worden verlengd.

UPC Business Nederland wist de gunning in de wacht te slepen nadat vijf partijen zich op de klus hadden ingeschreven. KPN/Getronics had slechts één concurrent. In de aanbesteding gold voor beide percelen dat er vooral op kwaliteit gekozen zou worden. Prijs speelde voor 35 procent mee. De waarde van de opdrachten is door beide partijen niet bekendgemaakt. De werkzaamheden vinden plaats bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Scholten Awater, Winvision en Dataman
De Erasmus Universiteit heeft in 2010 verschillende aanbestedingen gedaan. Zo werd ict-dienstverlener Winvision geselecteerd om de eerste fase van het project @wEURk uit te voeren en mag Scholten Awater de werkplekapparatuur gaan leveren.

Het inmiddels failliete Dataman kreeg de opdracht gegund om de servers, opslag en thin clients te gaan leveren. iTricity nam Dataman over, maar de investeerder trok zich uiteindelijk terug. Het is momenteel niet bekend wat de status van de gunning aan Dataman is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3730969). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.