Managed hosting door True

PC-Ware levert Belastingdienst x86-software

 

Belastingdienst

Software-adviesbedrijf PC-Ware mag de komende vier jaar platformsoftware voor x86-servers leveren aan de Belastingdienst. De onderneming kreeg de raamovereenkomst gegund door de facilitaire dienst van de fiscus. PC-Ware won uiteindelijk het contract nadat in totaal drie partijen zich op de aanbesteding hadden ingeschreven.

PC-Ware gaat de komende vier jaar de besturingssystemen, virtualisatievoorzieningen en standaardsoftware inclusief dienstverlening voor de x86-servers van de Belastingdienst leveren. Het bedrijf werd geselecteerd als economisch meest voordelige marktpartij. De belangrijkste werkzaamheden vinden in Apeldoorn plaats.

Eerder dit jaar sleepte PC-Ware ook twee andere softwarecontracten in de wacht. Voor de Sociale Verzekerings Bank (SVB) regelt de adviseur de standaardsoftware en voor autofabrikant Volvo beheert het de softwarelicenties. De van oorsprong Duitse onderneming met een vestiging in Amsterdam adviseert als kernactiviteit over het beheer van softwarelicenties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3730773). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Belastingdienst

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.