Managed hosting door True

ETC wordt ambassadeur van ITPH Zwolle

 

IT Performance House (ITPH) Zwolle en ETC hebben een ambassadeurschap overeenkomst ondertekend. Namens ITPH was de directeur Michiel Hameete aanwezig, ETC werd vertegenwoordigd door de manager Business Services André van Oosten.

ETC heeft besloten om ambassadeur te worden van ITPH, omdat de doelstelling van ITPH goed aansluit bij de ambitie van ETC en deze helpt te realiseren. 'ETC verwacht zijn resellers door deze samenwerking een belangrijke (tweede) locatie te bieden om zich te verdiepen in moderne technieken en concepten", aldus André van Oosten.

ETC heeft in zijn pand te Bodegraven de beschikking over een modern Solution Center, waar de thema's storage, virtualisatie en infrastructuur concreet worden ingevuld met bijvoorbeeld IBM, HP, Citrix, VMware, APC en Netgear. Het skillslab op de locatie van ITPH voegt daar, door de gunstige ligging ten opzichte van Midden-, Noord- en Oost-Nederland, de samenwerking met het onderwijs en de ruime vergader- en werkfaciliteiten, nog iets aan toe.

Founding partners van IT PerformanceHouse zijn Isential ICT Facilities (vanuit de private sector) en ROC Landstede (vanuit de publieke sector).
Het biedt de ambassadeurs en sponsoren een mogelijkheid om bezoekers, it-professionals en studenten (vanuit onderwijs) kennis te laten maken met hun producten en diensten. Omgekeerd biedt IT PerformanceHouse aan beginnende it-professionals de mogelijkheid om te experimenteren met de modernste hardware en software, in een omgeving die in een reguliere setting binnen bedrijven ondenkbaar is, aldus ETC.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3730701). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.