Managed hosting door True

Capgemini beheert SAP Efteling vanuit India

 

Ict-dienstverlener Capgemini heeft een vijfjarige overeenkomst gesloten met pretpark de Efteling voor het applicatiebeheer van de SAP-bedrijfssoftware. De overeenkomst omvat zowel het technisch als functioneel applicatiebeheer. De dienstverlener voert de werkzaamheden gedeeltelijk uit in India. Het functionele SAP-beheer was sinds 2005 in handen van dienstverlener Atos Origin.

Die dienstverlener startte begin 2007 samen met de ict-afdeling van het pretpark het project REUS (Releasewissel en Uitbreiding SAP). Dat project omvat de implementatie van mySAP ERP 2005. Die software moet de uitbreidingsplannen van het pretpark ondersteunen. Het pretpark breidde in die periode het aantal hotelbedden uit door de bouw van een nieuw bungalowpark en opende een nieuwe attractie, de Vliegende Hollander, die het bezoekersaantal moet verhogen.

SAP sinds 1996
Themapark de Efteling gebruikt sinds 1996 bedrijfssoftware van leverancier SAP als belangrijkste bedrijfsinformatiesysteem. Met de software voor enterprise resource planning (erp) ondersteunt het park de logistiek, financiën, personeelszaken, verkoop, business intelligence en het technische onderhoud van attracties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3728961). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.