Managed hosting door True

Scholten Awater en Fujitsu tekenen overeenkomst

 

Scholten Awater en Fujitsu hebben hun jarenlange samenwerking vorige week extra kracht bijgezet met het ondertekenen van de Fujitsu Select Expert Partner-overeenkomst.

Scholten Awater en Fujitsu bedienen gezamenlijk een groot aantal klanten in diverse sectoren. Door de partnerovereenkomst verwachten beide bedrijven het aantal gezamenlijke klanten de komende jaren sterk uit te breiden.

Mark Verheijke, channel manager Nederland van Fujitsu: "Wij hebben in Scholten Awater een partner gevonden waarmee we snel en kwaliteitsgericht  klanten kunen bedienen. Scholten Awater is uitstekend in staat vraagstukken met betrekking tot automatisering en de bijbehorende logistiek te vertalen in oplossingen. Daarom kiezen we ervoor om onze samenwerking uit te breiden via het Select Expert Partner Programma".

"Met de ondertekening van dit contract is onze samenwerking naar een hoger niveau gebracht", aldus Ronald Ederveen, commercieel directeur bij Scholten Awater. "Door deze overeenkomst kunnen onze klanten volledig ondersteunen bij het selecteren van de juiste Fujitsu-producten".

Het Select Partner Programma biedt partners van Fujitsu de kans om een samenwerking aan te gaan of uit te breiden. In de startfase stelt de fabrikant samen met de partner in kwestie een businessplan op met voorwaarden ten aanzien van training en marketing- en omzetdoelstellingen. Beide partijen komen vervolgens met voorstellen om de doelstellingen te behalen. Nadat overeenstemming is bereikt, worden de afspraken vastgelegd in de Select (Expert) Partner-overeenkomst. De partner is met deze overeenkomst zeker van een vastgestelde ‘Pay for Result', marketingactiviteiten en trainingen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3727848). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.