Managed hosting door True

Saskia de Ronde aan de slag bij Portland Europe

 

Softwaredistributeur Portland Europe heeft het kanaalmanagementteam versterkt met Saskia de Ronde. Als channel development manager is zij onder andere verantwoordelijk voor de marketing van PHD Virtual Backup. Saskia is per 1 oktober in dienst getreden bij Portland Europe.

De Ronde beschikt over ruime ervaring binnen de it-sector. Ze was eerder ruim zeven jaar werkzaam als channel sales manager bij Citrix Systems. Ze beschikt over de kennis, ervaring en het netwerk om de back-upoplossingen van PHD voor gevirtualiseerde omgevingen succesvol in de markt te zetten. Na Citrix was zij werkzaam als marketing manager bij Login Consultants en solution engagement manager bij Software One.

"We zijn erg blij dat Saskia het channel managementteam komt versterken", stelt Kim van Brugge, algemeen directeur bij Portland Europe. "Virtualisatie is sterk in opkomst en wij zijn ervan overtuigd dat oplossingen zoals het onlangs gelanceerde PHD Virtual Backup 5.1 voor Citrix XenServer en VMware vSphere van grote toegevoegde waarde zijn voor ondernemingen. De Ronde beschikt over de expertise die nodig is om binnen het kanaal de PHD-oplossingen succesvol onder de aandacht te brengen."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3726991). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.