Managed hosting door True

Real Time Company vraagt surseance voor dochter aan

 

De directie van Real Time Company heeft surseance van betaling aangevraagd bij de rechtbank van Den Haag voor haar dochtermaatschappij Real Time Companies. Daarin zijn de activiteiten van Citee, ExplainerDC en One2Hire ondergebracht.

De onderneming lijdt aanhoudend aan moeilijke marktomstandigheden. Onder invloed van de tegenvallende resultaten van het tweede kwartaal 2004 hebben de gesprekken met financiers niet het beoogde resultaat opgeleverd. In de afgelopen week is de bevoorschotting op debiteuren stopgezet en is de faciliteit in rekening-courant opgeëist. Hierdoor is de onderneming in acute betalingsproblemen terechtgekomen.

De surseance geldt niet voor Real Time Company, de holding, en Newconomy Ventures, de vennootschap waarin de participaties zijn opgenomen.

Nu de vermogensversterking die met de herfinanciering zou worden bereikt van de baan is en de waarde (goodwill) van de dochtermaatschappij is afgenomen als gevolg van de actuele omstandigheden is het eigen vermogen van Real Time Company negatief.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/372435). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.