Managed hosting door True

Chrome-browsertools voor zakelijke it

 

Google kondigt tools aan waarmee it-beheerders de Chrome-browser eenvoudig kunnen configureren en implementeren. Het bedrijf heeft een MSI Installer ontwikkeld waarmee bedrijven die standaard implementatie-tools gebruiken Chrome kunnen installeren op alle machines die in beheer zijn.

Bovendien voegt Google ondersteuning toe voor het uitvoeren van groepsbeheer met beleid en templates waarmee beheerders de browserinstellingen kunnen aanpassen. Zo kunnen zij veiligheid en privacy in de gaten houden, aldus Google.

It-beheerders willen volgens Google graag 'moderne browsers implementeren', maar kunnen deze niet configureren en bedienen zonder afscheid te nemen van hun huidige applicaties. Met deze tools kunnen bedrijven hun infrastructuur tevens voorbereiden op HTML5 en profiteren van webapplicaties, 'zonder dat ze kosten maken voor het upgraden van andere softwarelicenties', aldus Google.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3720862). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.