Managed hosting door True

Espresso Gridpoint en Ingram Micro in de cloud

 

Ingram Micro en Espresso Gridpoint zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor het leveren van infrastructure as a service (IaaS). Hiermee levert Ingram Micro private cloud computing aan resellers.

Ingram Micro biedt naast de IaaS-diensten van Espresso Gridpoint ook de ondersteuning die resellers nodig hebben voor de verkoop van deze diensten. Sinds begin dit jaar heeft de distributeur gerichte activiteiten ontplooid rondom IaaS en managed hosting. Zo zijn tijdens de Summer School meer dan 75 resellers getraind in de verkoop van deze nieuwe diensten. Ingram Micro en Espresso Gridpoint begeleiden resellers daarnaast in offertetrajecten en op presales gebied.

Met hulp van beide bedrijven kunnen resellers hun klanten een compleet IaaS-pakket aanbieden, terwijl zij zelf geen investeringen in de basisinfrastructuur hoeven te doen. Een van de voordelen voor klanten is dat zij nu ook voor deze dienstverlening bij hun vertrouwde verkooppunt terecht kunnen.

Marga Reuver, directeur Espresso Gridpoint: "De belangstelling voor IaaS bij de resellers van Ingram Micro is groot. Zij zijn duidelijk op zoek naar een soepele overgang van het huidige businessmodel naar private cloud computing."

Suzette Oskam, general business unit manager bij Ingram Micro: "Wij zijn voor onze resellers een ‘one-stop-shop'. Managed hosting solutions zoals IaaS passen uitstekend in ons dienstenpakket, dat steeds beter aansluit op het gegeven dat de markt meer en meer dienst- in plaats van productgedreven wordt. Met Espresso Gridpoint halen we de benodigde expertise in huis en ik heb dan ook hoge verwachtingen van deze kruisbestuiving."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3720440). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.