Managed hosting door True

Abecon Groep neemt HBH Automatisering over

 

Abecon, leverancier van automatiseringssystemen en gecertificeerd Microsoft Business Solutions Partner, heeft HBH Automatisering overgenomen.

HBH Automatisering is gespecialiseerd in internationale bedrijfsoplossingen op basis van Microsoft Business Solutions-Navision Software en opereert vanaf nu onder de naam Abecon Business Software Amsterdam. Abecon signaleert belangstelling voor Microsoft Business Solutions - Navision vanwege de gebruiksvriendelijkheid, de compleetheid en de verregaande integratie. Door de overname kan Abecon nu de krachten bundelen in een sterk groeiende Navision-markt. Zo is de capaciteit voor het middensegment van deze markt verdubbeld. Ook verwacht Abecon dat de internationale ervaring van HBH Automatisering een goede basis is voor internationale groei. Verder verwacht Abecon door de uitbreiding beter te kunnen inspelen op de wensen van de klant, zowel in Nederland als internationaal. De continuïteit van het bedrijf is voor de klanten nu ook beter gewaarborgd. Klanten van HBH Automatisering kunnen nu ook een beroep doen op de kwaliteiten vanuit Abecon, als aanvulling op hun vertrouwde relatie met het bedrijf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/371590). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.