Managed hosting door True

Twinfield breidt uit in Noord-Europa

 

Leverancier van boekhoudsoftware als webdienst Twinfield wil in 2011 uitbreiden op de Scandinavische markt. Het bedrijf is in Noord-Europa al actief in Denemarken waar het boekhoudprogramma's levert aan vestigingen van accountancyketen BDO, maar wil ook in Noorwegen en Zweden klanten binnenhalen. Dat vertelt marketingmanager Mark Appel. Voor het eerste kwartaal van 2011 staat ook de oplevering van een nieuwe gebruikersinterface op het programma.

Appel over de uitbreiding in Noord-Europa: 'We hebben eerst de markt goed onderzocht, het kost natuurlijk veel ontwikkeltijd en geld om het product klaar te maken voor een ander land. Andere leveranciers gaan vaak via een overname de buitenlandse markt op. Wij hebben ervaring met het afstemmen van ons product op een nieuw buitenland.' De leverancier voegde ook functionaliteiten toe om te voldoen aan xbrl, een nieuwe standaard voor de uitwisseling van financiële rapportages.

Voor het eerste kwartaal van 2011 staat ook de oplevering van een nieuwe gebruikersinterface op het programma. Appel: 'Wij zijn vanaf het begin gericht op accountants, maar kregen van onze klanten het commentaar dat de gebruiksvriendelijkheid voor gebruikers met minder diepgravende kennis van boekhouden  moest verbeteren. Daaraan geven we nu gehoor.'

Veranderen
Appel: 'De wereld van boekhouders is enorm aan het veranderen. De tijd dat de klant vanzelf binnen kwam wandelen en plaatsnam aan het notenhouten bureau is voorbij. De concurrentie wordt steeds groter, consumenten zijn kritischer en verwachten steeds sneller geholpen te worden.' Hij vertelt dat Twinfield nieuwe middelen inzet zoals een webinar voor hulp op afstand voor ondernemers die zo zonder tussenkomst van een boekhouder bepaalde formulieren kunnen invullen. Appel: 'Daarnaast adviseren we bijvoorbeeld over de inzet van Skype en Twitter. Klanten verwachten dat hun accountant ook daar actief is.'

Twinfield
Het in het jaar 2000 opgerichte Twinfield was een van de eerste boekhoudsoftwareleveranciers in Nederland die zich volledig toelegde op boekhoudsoftware als webdienst. Het bedrijf heeft ongeveer 75 mensen in dienst. Naast het hoofdkantoor in Hoevelaken heeft het bedrijf een vestiging in Engeland en een ontwikkelafdeling in Kiev.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3709342). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.