Managed hosting door True

Centric sluit kantoor in Groningen

 

Centric brengt medio december 2010 zijn regiokantoren Noord- en Oost-Nederland van de onderdelen Managed ICT Services en Professional Services onder in één pand in Assen. Het kantoor in Groningen gaat dicht. Vijftien personeelsleden komen over naar het Centric-pand in de Drentse hoofdstad. Daar bevindt zich al de servicedesk van de automatiserdeer. Centric wil de capaciteit ervan fors uitbreiden.

Volgens woordvoerder Marcel Koene van Centric is voor de verhuizing gekozen omdat het huurcontract van het Groningse pand afliep en er in het kantoor in Assen ruimte vrijkwam. In Assen zit al de servicedesk van Centric. Door de medewerkers van de twee onderdelen Managed ICT Services en Professional Services ook in hetzelfde pand onder te brengen, verwacht het bedrijf de samenwerking te kunnen verbeteren. Ook beschikt de Assense locatie over betere faciliteiten dan het Groningse kantoor, aldus de zegsman.

Zo'n vijftien medewerkers moeten voortaan naar Assen afreizen. Koene: 'Alle medewerkers gaan mee. Voor de meesten is het zelfs een voordeel dat ze niet meer naar Groningen hoeven te reizen, omdat ze al in de buurt van Assen wonen.'

Servicedesk
Hij wijst er verder op dat Centric, vanwege de voorzichtig aantrekkende markt voor it-beheer, de servicedesk wil uitbreiden. Nu werken er zo'n zeventig man; dat aantal moet eind eerste kwartaal 2011 zijn uitgebreid met vijftig medewerkers tot circa 120. De automatiseerder zoekt zowel junior als senior servicemedewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3698872). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Vacatures bij Centric
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.