Managed hosting door True

ISS stuurt accountmanagers de schoolbanken in

 

Internet Security Systems (ISS) start in Nederland met de ISS Sales Academy om de algemene security-kennis en verkoopvaardigheden van accountmanagers van ISS-partners te vergroten.

De ISS Sales Academy beperkt zich niet tot alleen ISS-producten, maar richt zich op het vergroten van kennis, kunde en vaardigheden op het gebied van security in het algemeen. De opgedane kennis en vaardigheden worden geconsolideerd in trainingstrajecten van drie jaar. De eerste trainingen, verzorgd in samenwerking met DOOR Training & Consultancy in Zeist, hebben inmiddels plaatsgevonden. 

'Algemene kennis over security onder de partners is voor ons van cruciaal belang,' zegt Jos Nijsen, country manager Nederland bij Internet Security Services. 'Klanten verwachten immers meer dan alleen een product. Advies en ondersteuning zijn minstens zo belangrijk, evenals kennis van de klantomgeving waarin beveiligingsproducten worden ingezet.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/369716). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.