Managed hosting door True

Sun-baas haalt uit naar Microsoft

 

Zoals verwacht werd, was Microsoft opnieuw het mikpunt van Sun-topman Scott McNeally tijdens zijn keynote speech op Comdex. Toch gaf de Sun-baas toe dat hij partners zou nodig hebben om zijn N1-strategie waar te maken.

N1 is erop gericht bedrijven zoveel mogelijk voordeel te laten halen uit de bestaande ict-infrastructuur. Sun beseft echter dat partners nodig zijn om deze heterogene infrastructuur te laten werken. Daarbij komen niet alleen bedrijven kijken als EDS of Deloitte & Touche, gaf McNeally toe, maar eveneens andere hardware levervanciers als IBM.   De strategie van Microsoft hoort daar niet in thuis, aldus de topman, want dat concern is er alleen op uit om bedrijven in het Microsoft-monopolie op te sluiten. Toch was hij ook lovend over Microsoft. Volgens McNeally slaagt het bedrijf er zeker in goede tools te bieden om snel toepassingen te bouwen.   José Delameilleure Datanews België

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3696). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.