Managed hosting door True

Michel De Coster richt Airborne op

 

Michel De Coster, tot voor kort de topman van de bedrijfsdivisie bij Belgacom en eerder werkzaam bij BT, richt het start-up bedrijf Airborne op. Het gaat om een platform voor de ontwikkeling van mobiele applicaties voor smartphones zoals de iPhone of Blackberry. Dit meldt het Belgische Data News.

Het Airborne-platform is in de handen van vier Indiërs die samen met nog twee Belgische vennoten mee in de onderneming stappen. De patentaanvraag loopt nog. Het verhaal stond afgelopen weekend te lezen in de Belgische krant De Tijd. Michel De Coster maakt zich sterk dat het concept revolutionair is: "Ik heb, denk ik, voor het eerst goud in handen. The next big thing'. "

Michel De Coster is een bezige bij. Inmiddels werkt hij ook drie dagen per week voor het Waverse voip-bedrijf Escaux. Eén dag per week trekt hij uit voor de Brusselse integrator Tein Telecom.

De overname van de fietsenwinkel in Tervuren is inmiddels afgeblazen. De Coster richt een nieuwe ‘Cannondale' fietsenwinkel op in Nossegem, bij Zaventem. In zijn vrije tijd speelt hij ook bas bij rockgroep ‘De Mens'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3691293). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.