Managed hosting door True

CeBIT 2011 heeft cloud als thema

 

CeBIT

CeBIT 2011, Europa's grootste ict-beurs, heeft cloud computing als belangrijkste thema. Daarnaast zijn de tentoonstellingshallen in Hannover niet meer ingedeeld op basis van ict-deelgebieden, maar op basis van bezoekers-doelgroepen. Dat maakte de beursorganisatie bekend tijdens een persconferentie in Amsterdam.

'Aanbieders van ict-oplossingen staan voor de taak hun zakelijke modellen aan te passen en het enorme potentieel van cloud computing te benutten', zegt bestuurslid Ernst Raue. 'De CeBIT 2010 biedt met het motto Work and Life with the Cloud het ideale platform voor het tonen van de mogelijkheden van cloud computing', aldus Raue.

Veel aandacht voor 'Pro'
Daarnaast is gekozen voor een andere hal-indeling: in plaats van een ordening op basis van ict-deelgebieden, is gekozen voor vier 'platformen': Pro, Gov, Lab en Life. De beursorganisatie hoopt exposanten op deze manier in staat te stellen hun klanten gerichter aan te spreken.

Het allergrootste deel van de hallen is gewijd aan de 'Pro'- bezoekers. Het aanbod in deze hallen zal volgens de organisatie 'het hele spectrum van de professionele informatietechologie omvatten, van basistechnologieën en infrastructuuroplossingen tot zakelijke applicaties, webtoepassingen en beveiliging'.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3687903). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.