Managed hosting door True

Webwinkel Bol.com zoekt veertig ict'ers

 

Webwinkel Bol.com gaat op zoek naar veertig nieuwe ict'ers. Dat heeft de werkgever laten weten. Het bedrijf is op zoek naar Java- en Oracle-ontwikkelaars, it-architecten, testers en informatieanalisten.

De ict-afdeling van het bedrijf bestaat nu uit ongeveer honderd personeelsleden. Volgens ict-directeur Jurrie van Rooijen wordt er gewerkt volgens de ontwikkelmethode Scrum. 'Nieuwe collega's gaan deel uitmaken van een multidisciplinair Scrum-team met analisten, ontwikkelaars en testers', zegt hij. 'Dit team werkt aan één specifiek thema, bijvoorbeeld het verbeteren van de winkel. De medewerkers krijgen veel verantwoordelijkheid om de bedrijfsplannen te realiseren.'

Betrouwbaarheid van infrastructuur
De webwinkel gaat zich de komende jaren onder andere richten op de bereikbaarheid via tablets, smartphones en televisies. Ook gaat de nieuwe medewerkers de ict-architectuur verder uitbouwen. Van Rooijen: 'We letten vooral op het verminderen van complexiteit en het verhogen van flexibiliteit.'

De ict-directeur noemt daarnaast de betrouwbaarheid van de infrastructuur tijdens momenten van grote drukte op de website, zoals tijdens de feestdagen. 'Dit willen we op kostenefficiënte wijze ondervangen', zegt hij.

Van Rooijen hoopt de veertig nieuwe ict'ers komend jaar aan te nemen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3687865). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.