Managed hosting door True

Ctac centraliseert vestigingen in nieuw pand

 

SAP-dienstverlener Ctac verhuist in het voorjaar van 2012 naar een nieuw pand in kantorenpark Pettelaarpark in Den Bosch. De dienstverlener brengt medewerkers die werken vanuit verschillende locaties, onder in een centraal pand. Het kantoor met een vloeroppervlak van 12.600 vierkante meter wordt gedeeld met BDO Accountants. De nieuwbouw komt aan de snelweg A2 te staan. Ctac heeft nu meerdere kantoren verspreid door het land.

In het voorjaar van 2012 moet het personeel van de huidige hoofdvestiging op de Goudsbloemvallei intrekken in het nieuwe pand aan de A2. De verhuizing naar het nieuwe pand heeft sowieso gevolgen voor de medewerkers van Ctac dochter IFS Probity in Barneveld en bij de overgenomen bedrijven Yellow2B en Yellow & Red uit Den Bosch en Eindhoven, vertelt algemeen directeur Henny Hilgerdenaar.

De dienstverlener bekijkt momenteel voor welke andere vestigingen en medewerkers de verhuizing gevolgen heeft. Daarbij zal het bedrijf de lopende huurcontracten respecteren, aldus de topman.

In het nieuwe kantoorpand wordt het nieuwe werken doorgevoerd. Dat betekent dat de meeste consultants geen vaste werkplek hebben.


Amsterdamse vestiging
Ctac moet nog beslissen of het naast de hoofdvestiging in Den Bosch een tweede vestiging aanhoudt om de spreiding over Nederland te behouden. Hilgerdenaar denkt bijvoorbeeld aan een vestiging in Amsterdam, waar de dienstverlener een datacenter heeft als uitwijklocatie van het rekencentrum in Den Bosch.

De dienstverlener was al eerder gevestigd in het Pettelaarpark. Voordat het de intrek nam in de panden aan de Goudsbloemvallei huurde het bedrijf etages in een kantoorpand op dat bedrijvenpark. Het bedrijf begon in de kelderruimte van de Brabanthallen in Den Bosch.

Ctac heeft ongeveer vijfhonderd medewerkers in dienst. Het bedrijf heeft ook kantoren in België, Frankrijk en Duitsland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3685770). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.