Managed hosting door True

PC-Ware ziet omzet en winst toenemen

 

De PC-Ware Groep heeft de cijfers van de eerste helft van het lopende boekjaar bekendgemaakt. Het bedrijf heeft, in vergelijking met vorig jaar, zijn omzet in deze periode met bijna tien procent zien toenemen tot ruim 400 miljoen euro.

Deze groei is te danken aan zowel organische als niet-organische groei. De brutowinst steeg met ruim 12 procent tot 65,6 miljoen euro. Aan dit resultaat hebben zowel het softwaresegment als het datacentersegment bijgedragen.

Ondanks aanzienlijke herstructureringskosten op internationaal niveau groeide ook de nettowinst met ruim 21 miljoen euro. Terwijl vorig jaar de winstcijfers in deze periode nog negatief waren, noteert de organisatie in het eerste halfjaar van het huidige boekjaar weer een positieve winst van 4,7 miljoen euro (EBIT). De Nederlandse organisatie, gevestigd in Amsterdam, meldt in een persbericht al jaren tot de best presterende vestigingen van de PC-Ware Groep te behoren. Lokale omzet- en winstcijfers zijn echter onbekend.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3685116). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.