Managed hosting door True

Alpha International krijgt nieuw pand in Nijmegen

 

Distributeur Alpha International, Europees distributeur van originele elektronische office supplies, gaat verhuizen. Na 15 jaar verlaat de distributeur zijn 'geboorteplaats' Lent, om een nieuw pand te betrekken in Nijmegen, dat alle mogelijkheid biedt om verder te groeien.

Met de verhuizing naar Nijmegen komt het kantoor van Alpha International dichter in de buurt van zijn distributiecentrum in Wijchen. Toch was de afstand niet de belangrijkste reden voor de verhuizing. ‘Ons distributiecentrum biedt nog volop ruimte om verder te groeien, maar het hoofdkantoor in Lent werd echt te klein", aldus directeur Ralph Wouters van den Oudenweijer. "We zitten de laatste jaren flink in de lift en we zien nog steeds nieuwe kansen om samen met onze klanten successen te behalen. Daar moeten we onze organisatie op aanpassen. In Lent kon dat niet meer."

Het nieuwe kantoor aan de Wijchenseweg 20 biedt voldoende ruimte voor deze groei en is bovendien vlakbij de A73 gelegen. Het is daardoor net zo eenvoudig te bereiken als het oude pand aan de A325. De verhuizing vindt plaats in het weekend van 17-19 december.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3685079). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.