Managed hosting door True

Red Hat neemt cloud-applicatiespecialist Makara over

 

Red Hat, leverancier van opensourceoplossingen, neemt Makara over, een ontwikkelaar van deployment- en managementoplossingen voor applicaties in de cloud. Makara's technologieën zullen de ontwikkeling van Red Hat's platform-as-a-service (PaaS) versterken als onderdeel van het Cloud Foundations-portfolio.

Het in Redwood City, CA, gevestigde Makara biedt oplossingen waarmee organisaties hun applicaties kunnen inzetten, beheren, monitoren en schalen op zowel privé en publieke clouds. Klanten die problemen ervaren bij het verplaatsen van applicaties naar de cloud en zoeken naar efficiënt beheer, kunnen profiteren van Makara's oplossing voor het schalen, rightsizing, rollback en monitoren. Red Hat kan door de integratie van JBoss Enterprise Middleware-infrastructuur met Makara's cloud application platform een PaaS-oplossing bieden. Hierdoor kunnen bedrijven hun applicaties sneller naar publieke en privé clouds overzetten met minimale aanpassingen, aldus Red Hat.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3685052). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.