Managed hosting door True

Veeam neemt verhuurmodel op in partnerprogramma

 

Cloud datacenter

Veeam, leverancier van data protection-, disaster recovery- en systems management-oplossingen voor virtuele datacenteromgevingen die op VMware draaien, biedt hostingproviders vanaf nu de mogelijkheid software te huren binnen zijn partnerprogramma.

Veeam Software biedt hostingproviders die voor hun hosted en cloud-services gebruikmaken van VMware-technologie, via het nieuwe licentiemodel de mogelijkheid tot flexibeler beheer van deze datacenteromgeving. Het hostingmodel is tot stand gekomen in samenwerking met Insight (aggregator) en value-added distributeur ETC (payment agent).

In maart dit jaar introduceerde Veeam Software zijn Pro Partner Service Provider (PSP)-programma. Dit programma is ontwikkeld om te voorzien in de behoeften van hostingproviders die zich richten op het leveren van hosted services, zoals co-locatie, e-mail, webservices en database-oplossingen, voor organisaties in uiteenlopende branches. Alle producten van Veeam worden aangeboden in het serviceprovider-programma. Tot nog toe konden hostingklanten alleen gebruik maken van de perpetual licenses binnen het PSP-programma, maar de oplossingen kunnen vanaf nu ook gehuurd worden. Hostingproviders kunnen de software hierdoor per maand afnemen en hun eindgebruikers zo in staat stellen de oplossingen voor een vast bedrag per maand af te nemen. De hostingproviders kunnen zo beschikken over een product- en licentieoplossing voor elke VMware vCloud opportunity.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3683589). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.