Managed hosting door True

Inbartère neemt rest van IT Solution Partners over

 

IT Solution Partners Licensing bv is op 25 november door de rechtbank van Amsterdam failliet verklaard. De Inbartère Groep heeft op 25 november 2010 overeenstemming bereikt voor de overname van alle resterende bedrijfsactiviteiten en onderdelen van IT Solution Partners. Eerder was al een overeenkomst gesloten voor de overname van enkele onderdelen. Alle ict-dienstverlening wordt door de Inbartère Groep voortgezet in één onderneming onder de naam ITSP Nederland.

IT Solution Partners Licensing bv handelend onder de naam Briljant Sam; Briljant Contracting bv; Ittopia bv; IT Solution Partners Cost Control bv; handelend onder de naam Briljant Control uit Roosendaal is failliet verklaard. Curator is mr. R.P.A. de Wit, Postbus 7925, 1008 AC Amsterdam, tel. 088-407 04 44.

IT Solution Partners verkeerde al geruime tijd in zwaar weer. Het kon, ondanks positieve omzetontwikkelingen, als gevolg van ballast uit het verleden moeilijk het hoofd boven water houden. Inbartère maakt met de overname zijn entree in de ict-wereld. De investeringsmaatschappij zegt via de overname te willen groeien in ict-kennis en -expertise, zo meldt het in een persbericht.

Naar verluidt hebben een aantal werknemers een brief gekregen dat ze ontslagen zijn, zo melden bronnen aan CRN.

Microsoft-cloudsoftware

ITSP Nederland levert diensten op het gebied van 'business/it alignment', waarbij ict-specialisten samenwerken met organisatiedeskundigen uit de Inbartère Groep. De onderneming maakt daarbij gebruik van software en clouddiensten van Microsoft.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3678586). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Een geweldige overname? Dhr. Safarghandi heeft het weer geflikt... het bedrijf gaat verder en de leveranciers (en volgens de verhalen zoals ik deze hoor een deel van het personeel) blijft met de schulden zitten.

Hoe kan het toch dat een curator hier niet naar kijkt? Het is toch een gewassen neus? Er wordt beslag gelegd op de boedel -> men verhuist. De investeerder zat er al lang in.. en die neemt het (waarschijnlijk met het geld wat eerst uit het bedrijf is gehaald via de dubieuze constructies van Dhr. Safarghandi) weer over.

Ik vind het een grote grap... De tweede keer dat men in een jaar over de kop vliegt.... zal het niet gewoon liggen aan de man achter het stuur?

In ieder geval.. wij doen geen zaken meer met ITSP of hoe men ook mag gaan heten in de toekomst.

Met vriendelijke groet,

Een terug gestelde leverancier welke nog een hoop geld tegoed heeft.

Alle onderdelen van It Solution Partners BV inclusief de dochterbedrijven zijn failliet gegaan.

Inbartere heeft geen onderdelen overgenomen, doch enkel personeel en hardware en heeft daar een nieuwe BV voor opgezet. klanten zullen nu zelf kunnen bepalen wat te doen.

Ook wij zijn benadeeld door deze praktijken, om meer mensen en bedrijven te waarschuwen is er nu ook een waarschuwings site : www.itsp-nederland.nl

Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.