Managed hosting door True

Aces Direct viert tienjarig bestaan

 

Dit jaar bestaat Aces Direct tien jaar. Het Tilburgse bedrijf viert dit jubileum met zijn klanten en geeft daarom tien dagen lang bij iedere bestelling een gratis geschenk.

Aces Direct  is begonnen op een zolderkamer en is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf in de online verkoop van it-producten aan bedrijven en non-profit organisaties, zoals overheids-, onderwijs- en zorginstellingen in Nederland. "Wij leveren niet alleen it-producten, maar denken ook mee met de klant voor de meest efficiënte oplossingen. De afgelopen jaren heeft de focus vooral gelegen op uitbreiding van het assortiment en optimalisatie van de functionaliteiten op de website. De komende jaren ligt de nadruk op het verbeteren van onze it-dienstverlening. Hiermee zijn we een volwaardig gesprekspartner voor alle bedrijven met it-wensen", aldus directeur Tom Coehorst.

Tien dagen feest
Het succes van ‘Aces Direct 10 jaar' wordt met klanten gevierd met een tiendaagse actie. Voor iedere klant ligt een gratis geschenk klaar. Deze actie is geldig tot en met vrijdag 26 november 2010.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3663992). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.