Managed hosting door True

SAP tekent itelligence.nl op als var

 

SAP heeft tijdens de SAP World Tour 2010 gemelddat www.itelligence.nl een Global var (value added rseller)-overeenkomst heeft getekend: een programma waarmee partners uitgroeien van lokale wederverkopers tot managed global partners. Het doel van het Global var-programma is om klanten meer toegevoegde waarde te verschaffen, die wordt gerealiseerd door de nauwe samenwerking tussen de twee partijen.

De var-partners verkopen SAP-softwarelicenties aan middelgrote ondernemingen. Zij vormen voro de leverancier een pijler in zijn go-to-market strategie in dit segment, omdat zij standaardoplossingen uitbreiden voor industrieën en hun verschillende sub-segmenten. Naast uitvoerige expertise op het gebied van programmering en actuele kennis over SAP oplossingen bieden var's diepgaande kennis van industrieën op microvertical-niveau, waardoor zij gespecialiseerde industriële toepassingen kunnen optimaliseren.

Het Global var-programma is selectief en uitsluitend toegankelijk op uitnodiging van de leverancier. De partners moeten aan hoge eisen voldoen, zoals geografische dekking, vertegenwoordiging van wederverkopers en servicepunten en een aantoonbare inkomensstandaard voor SAP Business All-in-One. Arjan Vork, channel director van SAP Nederland: "itelligence is een partner die presteert op het topniveau waarmee wij organisaties willen helpen hun doelstellingen te bereiken in de diverse markten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3662336). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.