Managed hosting door True

Inter Access beheert Haagse .Net-applicaties

 

De gemeente Den Haag heeft een raamovereenkomst met Inter Access gesloten voor de levering van applicatiebeheerdiensten voor een aantal .Net-applicaties. Het betreft systemen die bij de dienst Publiekszaken in gebruik zijn. De automatiseerder zal verder in beperkte mate worden ingezet bij de doorontwikkeling van de applicaties. De contractperiode beslaat 36 maanden met een optie tot verlenging van een periode van twaalf maanden.

Inter Access won de opdracht in een aanbesteding waaraan ook drie andere partijen meededen. Voor de automatiseerder, die van de lokale overheid een speerpunt heeft gemaakt in het beleid, is de opdracht een opsteker. Het bedrijf is krap bij de kas en kreeg afgelopen juni nog een achtergestelde lening van 2,5 miljoen euro van grootaandeelhouder Rabo Participaties (Rapar).

Eerder dit jaar sleepte Inter Access na een aanbesteding een grote opdracht binnen om bij de gemeente Leeuwarden een nieuwe werkplekinfrastructuur te installeren met softwarevirtualisatie en faciliteiten voor tele- en thuiswerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3661418). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.