Managed hosting door True

ScanSource Europe zet webwinkel voor resellers op

 

ScanSource Europe heeft AppSource aangekondigd. Dit is een online winkel die resellers toegang biedt tot een bibliotheek van toepassingen op het gebied van mobiele datacollectie voor een reeks toestellen van diverse fabrikanten.

Met AppSource hebben resellers toegang tot gebruiksklare mobiele datatoepassingen die hardware- en OS-onafhankelijk zijn en die makkelijk kunnen worden aangepast aan de behoefte van eindgebruikers. Resellers kunnen communicatie met hosts configureren, de applicatie simuleren op een pc, de applicatie op een mobiele dataterminal laden en testen en on-site de applicatie uitvoeren en evalueren. Dat alles volledig kosteloos. Zodra de oplossing klaar is voor implementatie, kan de reseller de geschikte licentieoptie kopen en elke terminal activeren voor gebruik.
AppSource is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen die vaak niet de middelen hebben om aangepaste softwaretoepassingen te ontwikkelen.

Partners met expertise op het vlak van applicatieontwikkeling kunnen leveranciers van AppSource-applicaties worden. Ze kunnen hun eigen AppSource-applicaties creëren voor certificatie en verkoop en zo de bibliotheek met Auto ID-applicaties helpen uitbreiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3660211). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.