Managed hosting door True

NewTelco wordt lid van het partnerprogramma van AMS-IX

 

NewTelco, onafhankelijk leverancier van telecommunicatieoplossingen, is een samenwerkingsverband aangegaan met de Amsterdam Internet Exchange (AMS-IX) om zijn wereldwijde klanten in staat te stellen internetverkeer uit te wisselen via AMS-IX.

Als gevolg van de wereldwijde groei van het internetverkeer wenden steeds meer internetondernemingen, carriers en providers zich tot neutrale Europese Internet Exchanges om hun marktgebied uit te kunnen breiden.

AMS-IX is met een wereldwijd groeiende community en dagelijks internetverkeer van meer dan 1 Tbps (terabit per seconde) een van de grootste neutrale exchanges. AMS-IX stelt strategische partners in staat om de financiële en infrastructurele voordelen van het platform aan wereldwijd opererende partijen aan te bieden.

NewTelco is de nieuwste partner die deelneemt aan het AMS-IX resellerprogramma. Het bedrijf heeft internationaal bereik dat zich uitstrekt tot onder meer New York, Londen, Frankfurt, Amsterdam en Kiev. De dienstverlener kan nu een complete, kostenefficiënte oplossing aanbieden aan internetondernemingen en -providers die vragen om een hogere diversiteit in dataverkeer tegen lagere kosten.
 
"Door gekwalificeerde partners in de gelegenheid te stellen om gecertificeerd AMS-IX-poorten door te verkopen, verzekeren we ons ervan dat onze resellers remote AMS-IX-verbindingen bieden van een gegarandeerde kwaliteit", zegt Job Witteman, algemeen directeur van Amsterdam Internet Exchange. "Met het partnerprogramma willen we leden eenvoudiger remote toegang geven tot AMS-IX en de waarde van een groeiende internationale exchanging-community verder vehogen, voor zowel nieuwe als de reeds verbonden netwerken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3658011). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.