Managed hosting door True

Cisco levert desktopvirtualisatiesysteem

 

Cisco kondigt een desktop-virtualisatiesysteem aan, de Virtualization Experience Infrastructuur (VXI). Het systeem combineert samenwerking, draadloos netwerken en datacentertechnologieën en speelt in op de huidige situatie van gefragmenteerde oplossingen, die virtuele desktop-implementaties bemoeilijken, aldus de leverancier.

Cisco zegt dat bedrijven met VXI meer flexibiliteit in financiële middelen, medewerkers en databeveiliging kunnen realiseren. Dat kan zonder afbreuk te doen aan de gebruikerservaring of de integratiemogelijkheid van rich media en video in samenwerkingstoepassingen. Daarnaast verlaagt VXI de totale cost of ownership van desktop virtualisatie-oplossingen door een aanzienlijke toename van het aantal virtuele desktops per server, aldus de leverancier.

Cisco introduceert tevens twee zero client-apparaten, die zijn ontworpen om de rich-media-ervaring van samenwerkingsoplossingen (inherent aan high-powered pc's), ten volle te benutten. Verder komt de zakelijke Cius-tablet beschikbaar voor gevirtualiseerde desktop-omgevingen, dankzij nieuw ontworpen client-applicaties van Citrix, VMware en Wyse.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3652941). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.