Managed hosting door True

Comsec benoemt Van der Heijden tot managing director

 

Comsec Consulting, leverancier van beveiligingsconsultancy, heeft Henk van der Heijden tot managing director benoemd van de Benelux-vestiging.

Van der Heijden is tevens verantwoordelijk voor de opzet van het Europese hoofdkantoor van het van oorsprong Israëlische Comsec Consulting. Hiervoor was Van der Heijden actief als global director managed security solutions bij EDS Global Security & Privacy Services. In deze functie was hij wereldwijd verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementaties van strategieën op het gebied van informatiebeveiliging.

Comsec is actief op het gebied van onafhankelijk IT-beveiligingsadvies en is in diverse landen al een bekende speler, maar in Europa en met name de Benelux nog niet. Eén van de aandachtsgebieden de komende tijd is dan ook het vergroten van de naamsbekendheid. Henk van der Heijden: ‘We hebben inmiddels al grote klanten in ons portfolio, onder meer uit de financiële wereld. Bij dergelijke partijen is een goed beveiligingsbeleid van significant belang en dat zij voor ons gekozen hebben, is een goed teken. Toch zijn we nog relatief onbekend en daar willen we in de nabije toekomst aan werken.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/364821). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.