Managed hosting door True

Ordina Nederland heeft weer een directeur

 

Stepan Breedveld neemt maandag 15 november 2010 de portefeuille van Ronald Kasteel als directeur van Ordina Nederland over. Hij wordt verantwoordelijk voor alle activiteiten van Ordina in Nederland. Kasteel vervulde deze rol ad interim, na het vertrek van Chris Jansen in juli 2009. Anders dan Jansen maakt Breedveld deel uit van de raad van bestuur.

Stepan Breedveld komt van The Boston Consulting Group (BCG), waar hij ruim vijftien jaar telecom-, ict- en technologiebedrijven in binnen- en buitenland adviseerde. Hij werd recent nog door Ordina in de arm genomen om de raad van bestuur strategische adviezen te geven. In zijn rol als senior partner en managing director had hij bij BCG de dagelijkse leiding over de telecom-, media- en technologiepraktijk van de Amsterdamse vestiging en over de wereldwijde telecomactiviteiten.

Breedveld heeft als opdracht bij Ordina Nederland het resultaat van de organisatie te verbeteren. Zijn benoeming wordt nog ter goedkeuring voorgelegd aan de aandeelhouders tijdens de volgende vergadering in mei 2011. De toevoeging van Breedveld aan de raad van bestuur zorgt er voor dat ceo Ronald Kasteel en financiële man Bart de Jong de handen vrij krijgen voor hun taken.


Chris Jansen
Voormalig directeur Chris Jansen, afkomstig van Logica, vertrok in juli 2009 na een verschil van inzicht, vier maanden nadat hij directeur van Ordina Nederland was geworden. Om de rust in de organisatie te herstellen nam ceo Kasteel ad interim zijn taken waar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3646937). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.