Managed hosting door True

Paradigit is 'Beste Winkelketen van Nederland'

 

Paradigit mag zich volgens het Nederlandse publiek een jaar lang de 'Beste Winkelketen van Nederland' noemen. De winkelketen kreeg de hoogste waardering tijdens de verkiezing van de ING Retail Jaarprijs.

Het publiek gaf de computerspeciaalzaak gemiddeld een rapportcijfer van 8,18. Het hoogst scoorde Paradigit op de onderdelen klantvriendelijk personeel (8,55), service (8,58) en deskundig personeel (8,53). Anita Witsier reikte op 10 november de prijs uit aan Arjen de Koning, algemeen directeur van Paradigit, tijdens het jaarlijkse ING Retail Jaarprijs Gala in Studio 21 in Hilversum. Paradigit werd dit jaar ook voor de vijfde keer op rij verkozen tot de Beste Computerspeciaalzaak van Nederland.

De publieksprijs ‘Beste Winkelketen van Nederland' is gebaseerd op het grootste jaarlijkse Shopperonderzoek in Nederland, uitgevoerd door Q&A Research & Consultancy. Op de website van de ING Retail Jaarprijs werd het publiek gevraagd winkelketens op negen aspecten te beoordelen: prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, aanbiedingen, assortiment, vernieuwing, service, deskundig personeel, klantvriendelijkheid en de sfeer in de winkel. In totaal zijn 596.000 stemmen uitgebracht. Paradigit behaalde op al deze onderdelen hoge cijfers. De Nederlandse consument vond van deze onderdelen assortiment en prijs-kwaliteitverhouding het belangrijkst. Het gemiddelde rapportcijfer voor de gehele detailhandel steeg van een 7,0 in 2009 naar een 7,2 in 2010.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3644945). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.