Managed hosting door True

Task24 wijzigt zijn naam in Nspyre

 

Technisch automatiseerder Task24 heet vanaf 2011 Nspyre. Het bedrijf ging in 2008 van start nadat de investeringsmaatschappij Gilde Equity Management de divisies Technical Automation (TA) van Atos Origin en van Ordina overnam. De naamswijziging is al doorgevoerd. De verdere huisstijl blijft ongewijzigd en klanten en medewerkers ondervinden er nauwelijks hinder van, aldus het dienstenbedrijf.

Algemeen directeur Philip van Blanken zegt dat de nieuwe naam doet denken aan 'inspireren en geïnspireerd worden'. Het bedrijf levert diensten op het gebied van advies, projectmanagement, softwareontwikkeling en contractbeheer. Dat gebeurt op projectbasis of detachering.

Onder de term technische automatisering wordt verstaan het ontwikkelen van software voor geïntegreerde producten en systemen van ondernemingen, zoals in de gezondheidszorg, industriële productie, transport- en luchtvaartsector. Ordina noch Atos Origin beschouwden deze activiteiten als hun belangrijkste werkzaamheden en besloten daarom elk in 2008 tot verkoop van hun TA-divisie. Ordina deed dat in juni en Atos Origin in december 2008.

RDW
Bij Nspyre werken ongeveer zeshonderd mensen. De onderneming heeft vestigingen in Utrecht, Eindhoven, Delft en Zwolle. De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) is sinds oktober 2010 een van de opdrachtgevers van het bedrijf.

Nspyre heeft geen band met de gelijknamige supply chain specialist die in 2005 door ict-dienstverlener Tie Holding werd overgenomen, noch met het Britse wervingsbureau met dezelfde naam.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3644910). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Task24 was al een naam die niet tot de verbeelding sprak, maar deze naam is zowaar nog slechter !

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.