Managed hosting door True

Microsoft en UPC bieden online kantoordiensten

 

Microsoft en Liberty Global zijn een partnerrelatie aangegaan. Hierdoor kunnen Europese dochtermaatschappijen van Liberty Global, waaronder UPC Business Nederland, het mkb een online kantoorpakket aanbieden. UPC Business levert het kantoorpakket per maart 2011.

Met de introductie van Office 365 van Microsoft richten Microsoft en Liberty Global zich op het midden- en kleinbedrijf met online versies van Exchange, SharePoint plus Office Live Meeting en Communications Server. Bedrijven uit het mkb beschikken vaak niet over de capaciteit en de kennis om een toekomstbestendige ict-infrastructuur te implementeren. Vanaf maart 2011 biedt UPC Business Nederland deze bedrijven de kans per maand te betalen voor de gewenste kantoordiensten die overal uit de cloud beschikbaar zijn.

Liberty Global is de eerste kabelexploitant die door Microsoft is geselecteerd om dit pakket te leveren. Via de partnerrelatie zullen de b2b-bedrijven van Liberty Global de Office 365-services doorverkopen en integreren in hun productaanbod dat gericht is op eenmanszaken tot en met het mkb. Liberty Global heeft onlangs bekendgemaakt zich meer te gaan richten op het mkb. Deze groep krijgt volgens de onderneming te weinig aandacht. Liberty Global bedient momenteel 450.000 zakelijke klanten in Europa en wil dit aantal snel uitbreiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3644474). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.