Managed hosting door True

iLogix en Stealth Software spelen in op SharePoint

 

iLogix en Stealth Software spelen in op het groeiende aantal Microsoft SharePoint-omgevingen. Daarvoor zijn de bedrijven een partnership aangegaan.

iLogix Nederland, leverancier van storage en virtualisatie, heeft een partnercontract gesloten met Stealth Software. Vanaf nu zullen beide bedrijven samen een oplossing bieden voor de explosieve groei van Microsoft SharePoint-omgevingen. Stealth Software koppelt Microsoft SharePoint-omgevingen aan externe storage-infrastructuren.

De beperkte schaalbaarheid van Microsoft SharePoint is voor veel ondernemingen een probleem, aldus de twee partners. De exploderende hoeveelheid filegebaseerde data veroorzaakt een grote belasting van de beschikbare Microsoft SQL server resources, met traagheid tot gevolg. iLogix en Stealth Software bieden gezamenlijk een antwoord op deze problematiek.

De geïntegreerde oplossing stelt ondernemingen in staat externe storage transparant te koppelen aan de Microsoft SharePoint-omgeving. Door de filegebaseerde content buiten de Microsoft SQL-database op te slaan, wordt efficiënter omgegaan met de beschikbare SQL server resources. Dit komt de snelheid van het Microsoft SharePoint-platform ten goede.

iLogix combineert hiervoor Stealth Content Store met het Content-platform of nas-platform van Hitachi Data Systems. Hierdoor kunnen organisaties hun digitale content efficiënter opslaan, beheren en gebruiken. Dit zorgt voor een betere performance en kostenbesparing, aldus iLogix. "Door deze combinatie bieden we bedrijven en instellingen de mogelijkheid om een geavanceerde, veilige en kostenbesparende Microsoft SharePoint-infrastructuur in te richten", aldus Jochem Steman, directeur van iLogix Nederland. "Hierdoor is Microsoft SharePoint veel beter geschikt als een enterprise content-platform."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3642792). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Reacties

Mooi bericht, denk dat dit een van de grootste pijnpunten is binnen microsoft sharepoint.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.