Managed hosting door True

Nederlander krijgt topfunctie bij Infor

 

Daan Snijders wordt bij de Amerikaanse bedrijfssoftwareleverancier Infor verantwoordelijk voor de nieuwe productontwikkelingen, zoals Infor in de cloud, de koppeling met Microsoft-technologie en het integratieproject Infor ION. Snijders zal als 'vice president corporate product management' leiding geven aan een nieuw opgerichte organisatie binnen het wereldwijd opererende ontwikkelteam van de leverancier. De Nederlander werkt al jarenlang voor Infor en startte zijn loopbaan bij Baan.

Snijders rapporteert direct aan Soma Somasundaram, de baas van de ontwikkeldivisie van Infor. In zijn nieuwe functie zal de Nederlander zich met een team van productmanagers richten op de ontwikkeling van nieuwe producten. Zo verwacht het softwarebedrijf veel van Infor ION, een project waarbij de talloze Infor-applicaties beter op elkaar worden afgestemd en een gemeenschappelijke ‘look and feel' krijgen.

Ook zijn Snijders en zijn team verantwoordelijk voor het koppelen van de technologieën van Infor en Microsoft, de mobiele en cloud strategie en de wereldwijde coördinatie van nieuwe versies, inclusief vertaling en lokalisatie van de software.

Baan
Snijders heeft ruim twintig jaar ervaring in productmanagement. Hij startte in 2006 bij Infor na de overname door SSA Global. Hij startte zijn productmanagementcarrière in 1995 bij Baan. Nadat Baan in 2003 werd overgenomen door SSA Global werd Snijders manager bij de divisie ‘Solutions management applications'. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het opzetten van toekomstplannen voor de productlijnen ERP, SCM, CRM, PLM en F&HCM.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3640464). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.