Managed hosting door True

Multrix neemt ASP-diensten over van Spherion

 

Multrix heeft alle Centraldesk ASP-activiteiten overgenomen van Spherion. Centraldesk biedt organisaties de mogelijkheid om op abonnementsbasis gebruik te maken van groupware-applicaties via internet.

Centraldesk is een initiatief van Spherion Technology Group Nederland in samenwerking met IBM Nederland. Spherion levert een breed aanbod van ICT-diensten en -specialisaties, van consultancy, projectmanagement, software-ontwikkeling en testen, tot technisch en functioneel beheer en training. Omdat Spherion zich wil richten op deze kernactiviteiten heeft het bedrijf besloten de ASP-activiteiten van Centraldesk onder te brengen bij Multrix.   Multrix biedt organisaties twee Centraldesk-oplossingen voor online samenwerking in een groupware-omgeving. Centraldesk Community maakt het mogelijk om met geautoriseerde derde partijen samen te werken via een extranet. Hierbinnen zijn functionaliteiten zoals documentenbeheer, nieuwsdiensten, projectondersteuning, centrale opslagfaciliteiten, virtuele teamrooms en direct chat- en messaging-mogelijkheden beschikbaar. Centraldesk Portal biedt een volwaardige groupware-omgeving via het intranet. De Centraldesk Portal biedt dezelfde functionaliteiten als de Community Workspace, maar heeft als extra een complete e-mail- en agendaomgeving via iNotes van Lotus. Net als de huidige diensten van Multrix, wordt ook de Centraldesk-service centraal beheerd en gemonitord in het IT-centrum van Multrix in Amsterdam. Ook verzorgt Multrix de service en ondersteuning voor organisaties die Centraldesk gebruiken.   p.zeebregts@channelweb.nl  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3636). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.