Managed hosting door True

IT Oost Nederland tien jaar actief als ict-specialist

 

Directie en medewerkers van IT Oost Nederland vierden maandag 1 november op bescheiden wijze de tiende verjaardag van het bedrijf. In het weekend van 6 en 7 november werd dit uitgebreid gevierd met een feest. Op 18 november is er een borrel voor de relaties.

Precies tien jaar geleden zijn directeuren Edward Lohuis en Richard van Yperen met een team van 16 medewerkers gestart als it-specialist op het gebied van ontwerpen, implementeren, toepassen, optimaliseren en beheren van it-oplossingen, gebaseerd op Microsoft technologie. Inmiddels is het aantal collega's gegroeid naar ruim 50 en sinds december 2009 beschikt het bedrijf over een detacheringstak: ITON Professionals & Detachering.

De organisatie heeft zich ontwikkeld tot it-partner, met als core-business beheer en projecten, met als kerngebieden storage/virtualisatie/consolidatie, application delivery, security, it in a box, monitoring, helpdesk en outsourcing. Het streven naar langetermijnrelaties met klanten en leveranciers en naar kwaliteit staat nog steeds hoog in het vaandel. Het resulteerde onder andere in 2003 in het ISO 9001:2008-kwaliteitscertificaat.

Het bedrijf meldt verder in een persbericht: 'In de afgelopen jaren hebben wij diverse partnerships verstevigd, onder andere met Citrix, Microsoft, RES, HP, VMware, NetApp en Dell. Onze instelling heeft al tot het behalen van meerdere awards geleid in de afgelopen jaren. Ook hebben we inmiddels de alom bekende 'cloud' omarmd. We mogen bedrijven en organisaties in zowel de zakelijke en industriële markt als de lokale en regionale overheid, gezondheidszorg en woningcorporaties tot onze klantenkring rekenen. Uiteraard is dit succes mede te danken aan al deze klanten en relaties. Ook met hen willen wij ons jubileum vieren, en wel op 18 november aanstaande in ons eigen pand aan de Amarilstraat 6 te Hengelo. Het belooft een uitermate onderhoudende middag te worden met sprekers Hans Kroeze (directeur Asito Dienstengroep en voorzitter VNO NCW) die onder andere in gaat op de economische situatie van de regio en de Twente Top, die op 13 november plaatsvindt, Johan Derksen en Jan Medendorp, die de gasten meenemen op een reis door de voetbalwereld.' 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3635271). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.