Managed hosting door True

Itris kaapt directeur weg bij concurrent Centric

 

Succes

Voorganger Richard van der Zee is blij met de komst van Erik Korevaar

Woningcorporatie-automatiseerder Itris uit Capelle aan den IJssel heeft Erik Korevaar benoemd tot commercieel directeur. Korevaar is afkomstig van concurrent Centric en vervulde daar gedurende vier jaar de rol van directeur vastgoedoplossingen. Hij volgt Richard van der Zee op, die zich binnen het bedrijf gaat richten op business development. Volgens Itris is met de benoeming van Korevaar het nieuwe directieteam voltooid en betekent dit een verdere stap in de professionalisering van het snelgroeiende bedrijf.

Eind 2009 trad er al een nieuwe algemeen directeur, Peter Lingsma (ex-Logica), aan bij Itris. Enkele maanden geleden werd Tony Faro (ex-CMG) benoemd tot directeur Services. Met de komst van Erik Korevaar als commercieel directeur heeft Itris het samenstellen van een nieuw directieteam afgerond. Het bedrijf zegt daarmee klaar te zijn voor de volgende stap in zijn groeistrategie, waarbij het zich ook richt op de grotere corporaties.

De benoeming van een nieuw directieteam in een jaar tijd is een logische stap in de verdere ontwikkeling van het bedrijf, stelt Richard van der Zee. ‘Itris is in tien jaar tijd snel gegroeid. We verwachten dat we die groei kunnen voortzetten in een markt waarin veel gaat veranderen. Dat vraagt ook om een professionele aansturing van de organisatie.'


Erik Korevaar is afkomstig van concurrent Centric en vervulde daar gedurende vier jaar de rol van directeur ‘Real Estate Solutions'. Van der Zee is opgetogen over zijn komst: ‘Erik heeft een ruime ervaring binnen de branche en wij zijn ervan overtuigd dat de professionalisering van onze commerciële activiteiten bij hem in goede handen is.' Volgens Korevaar is Itris een club met een duidelijke visie in wat het wel en wat het niet wil doen. Hij wijst op het product Viewpoint en noemt dat ‘een modern product dat gebaseerd is op open source- en web-technologie en helemaal vanuit de gebruiker is ontwikkeld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3633024). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.