Managed hosting door True

Pancetera sluit oem-partnerschap met i365

 

Pancetera wil tegemoetkomen aan de moeilijkheden die VMware-beheerders ondervinden bij het beheren en opslaan van data in virtuele omgevingen. Daarom heeft de ontwikkelaar van een technologie om I/O te versnellen, een partnerschap aangekondigd met i365. Dit bedrijf van Seagate zal ervoor zorgen dat it-managers de back-uptijd van hun virtuele machine (VM) kunnen verkorten van uren naar minuten en hun datatransmissies met 50-80 procent kunnen verlagen.

De EVault cloud-verbonden oplossingen voor databeveiliging van i365 zullen hierdoor gebruik gaan maken van Pancetera's Unite virtuele applicatie met SmartRead -technologie. Deze combinatie kan kosteneffectief VM's back-uppen, zowel lokaal als over het WAN, naar de cloud, meldt Pancetera.

I365, een bedrijf van Seagate, verzorgt EVault op locatie, cloud-verbonden en ‘edge data' beveiligingsoplossingen, vaak ingezet in combinatie met cloud-verbonden ‘hybriden'. Zo kunnen bedrijven in het mkb hun bedrijfsgegevens wanneer en waar dan ook toegankelijk maken en beschermen. Pancetera heeft een technologie ontwikkeld die I/O-data versnelt in virtuele omgevingen. Organisaties kunnen zo hun operationele efficiency verbeteren en investeringen in virtualisering gebruiken om hun it-prestaties en -productiviteit te maximaliseren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3631852). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.