Managed hosting door True

Dimension Data is Cisco Gold Partner

 

Dimension Data heeft in Nederland de vernieuwde Cisco Gold Certified Partner-status gekregen, de hoogste certificering in het partnerprogramma van Cisco.

Binnen de verkregen status heeft Dimension Data, leverancier van netwerkinfrastructuur- en (IP-)telefonie-oplossingen, zich gespecialiseerd in VPN/Security, Wireless Networking, netwerkmanagement en SNA/IP. Bovendien zal de certificering op korte termijn eveneens behaald worden voor IP-telefonie. Met de aangepaste certificeringmethode wil Cisco meer aandacht geven aan de eisen die de eindgebruiker stelt aan Cisco-partners. Naast productportfolio, diensten en toegevoegde waarde, kan een system integrator zich met de certificering derhalve ook onderscheiden door klanttevredenheid. ’Dimension Data Nederland staat qua klanttevredenheidsscore in de top van onze partners,’ zegt Marco Kraak, directeur channels & alliances van Cisco Systems. Dat heeft volgens de directeur geresulteerd in een continuering van de Cisco Gold Partner-status, ook onder de nieuwe voorwaarden hiervoor.   ”> p.zeebregts@channelweb.nl  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3630). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.