Managed hosting door True

Horizon en Brink Groep leveren samen it-oplossing

 

Horizon Real Estate Solutions uit Almere heeft de samenwerkingsovereenkomst met Brink Groep uitgebreid voor het automatiseren en optimaliseren van meerjaren onderhoudsplanningen. Horizon is een ict-leverancier voor vastgoedbeheerders, die de IBIS-Main-software van Brink Groep gaat meeleveren als aanvulling op het eigen Vastgoed Managementsysteem.

Horizon is een onderdeel van NCCW, dat zich richt op gemeenten, beheerders, beleggers, verhuurders en eigenaren van vastgoed. IBIS-Main is software voor de volledige exploitatiefase van vastgoed, van conditiemetingen en inspecties, tot en met de meerjaren onderhoudsprognoses.

De Meer Jarenplanning Onderhoud (MJOP)-oplossing van Horizon is een hulpmiddel om gestructureerd en planmatig alle onderhoudswerkzaamheden te inventariseren en te budgetteren. "Wij helpen vastgoedbeheerders tegen zo laag mogelijke kosten een zelf te bepalen kwaliteitsniveau te onderhouden", zegt Mariëtte Hennipman, manager van Horizon Real Estate Solutions. "MJOP houdt nadrukkelijk rekening met de samenhang en verschillen tussen zowel alle werkzaamheden als locaties, om zo de benodigde tijd en kosten te kunnen optimaliseren. Omdat klanten bij voorkeur zaken doen met één leverancier voor een totaaloplossing, bieden wij de IBIS-Main-software van Brink Groep aan als aanvulling op onze suite".

"Het verheugt ons dat Horizon Real Estate Solutions de IBIS-Main-software actief gaat aanbieden en leveren aan klanten", vertelt Richard van Ammerzoden, sales manager van Brink Groep. "Vastgoedbeheerders hebben behoefte aan een integratie van hun administratieve systeem voor vastgoedbeheer in de software voor het maken van meerjarige onderhoudsscenario's en -planningen. Door deze samenwerking kunnen wij onze positie in de vastgoedmarkt verder versterken."

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3621600). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.