Managed hosting door True

Aces Direct gedeeld tweede bij BOV-trofee 2010

 

AcesS Direct, it-leverancier voor de zakelijke markt, heeft een gedeelde tweede plek gerealiseerd bij de Beste Ondernemers Visie-trofee van de JuniorKamer Hart van Brabant.

Het thema van 2010 was 'Klaar voor de toekomst'. De BOV-trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een bedrijf uit Midden-Brabant met een bijzondere ondernemersvisie op een wisselend thema. Samen met Aces Direct uit Tilburg waren ook Van Loon Electrotechniek uit Dongen en Desso uit Waalwijk genomineerd. Uiteindelijk was Desso, fabrikant van projecttapijt en tapijttegels, de winnaar.
De afgelopen periode heeft Aces Direct uit Tilburg duidelijke keuzes gemaakt door vier bedrijven over te nemen en de holding structuur aan te passen. De keuze werd gemaakt met het oog op de toekomst. Het bedrijf wil nichegericht werken en de specialismes (op product- en klantniveau) optimaal benutten. Dit was helaas niet genoeg om de trofee mee naar huis te nemen.
"Het is al een grote eer om hier te staan, naast bedrijven die al aanzienlijk langer aan de weg timmeren. Dankzij de organisatie en de medewerkers zijn we gegroeid in economisch moeilijke tijden en we hebben het volste vertrouwen dat we op eigen kracht verder kunnen groeien", aldus directeur Tom Coehorst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3621337). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.