Managed hosting door True

Trend Micro showt diverse security-oplossingen

 

Trend Micro heeft tijdens de Infosecurity-beurs in Utrecht resellers diverse security-oplossingen getoond.

Allereerst toonde de leverancier het nieuwe security-concept aan Worry Free4sme (WF4sme), een initiatief van 4Sure.IT en Trend Micro op het gebied van endpoint security. Deze is gericht op de Europese mkb-markt. Volgens Patrick Dalvinck, regional director Trend Micro Benelux, maakt WorryFree4sme het afrekenmodel voor de aanschaf van licenties eenvoudiger en flexibeler. Ook wordt de uitlevering sneller en efficiënter.

Trend Micro levert tegenwoordig ook security voor cloud-omgevingen. Met SecureCloud werkt de leverancier verder aan zijn meerlaagse beveiliging en beschermt zo data in private en public cloud-omgevingen. Door een nieuwe keymanagement-technologie te combineren met gestandaardiseerde encryptie, biedt SecureCloud bedrijven volledige controle over gegevens die zijn opgeslagen in public, private en hybride cloud-omgevingen.

Trend Micro heeft verder ook security-software die gevirtualiseerde desktops herkent en beschermt. Deze functionaliteit is opgenomen in OfficeScan 10.5, de nieuwste versie van de eindpuntbeveiligingssoftware voor middelgrote en grote ondernemingen. OfficeScan 10.5 wordt ondersteund door het Trend Micro Smart Protection Network, dat een infrastructuur biedt met samenhangende in-the-cloud intelligentie. De oplossing is ontwikkeld voor het oplossen van problemen die uniek zijn voor een virtual desktop infrastructure (vdi). Met OfficeScan kunnen grote ondernemingen meer dan twee keer zo veel virtuele machines per vdi-host kwijt - zonder concessies aan veiligheid. Dat blijkt uit uitgebreide tests in de eigen organisatie van Trend Micro, aldus Dalvinck.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/3620776). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.